Gå vidare till innehållet

Ett öppet brev…

Ett öppet brev...Kära europeiska medborgare,

Som vanligt har våra medbrottslingar gjort ett skitbra jobb för att terrorisera er. Idioterna vi utbildar sprider vår terror genom att spränga upp sig själva för att upptäcka att det faktiskt inte finns någonting i efterlivet, och tyvärr inga jungfrun som väntar på dem heller.

Närmast oss och våra medbrottslingar står era tv-kanaler, tidningar och sociala medier. Inte ens i våra vildaste fantasier kunde vi föreställa oss all enorm och ihärdig publicitet som vi har fått tack vare er.

Era journalister slickar sig om munnen så fort de får chansen att sprida bilder och filmer fyllda med skräck, blod, skrik och förtvivlan. Vi kunde inte ha fått ett bättre resultat även om vi hade anställt de dyraste presskontoren eller världens bästa kommunikationskonsulter. Överallt i sociala medier svämmar det över med känslosamma kommentarer och reportage som lägger till överflödiga men skrämmande detaljer. Låt oss inte glömma alla gråtande spruckna röster som upprepar samma sak hela dagen i ända: bomber är dåliga.

Klart som fan att de är!

Vi upptäckte det för länge sen tack vare era bomber. Det är också tack vare den skitbra politiken som ni och USA förde i våra länder då som vi kan hitta en otrolig mängd av idioter som vill blåsa upp sig själva idag. Era tidningar och informationskanaler gjorde ett utomordentligt arbete med att piska upp stämningen för vårt ändamål, likväl era osäkra politiker med sina löjliga terrornivåer. Framför allt är det dock tack vare er perversa vilja att ständigt basunera ut blod och skräck i sociala medier som vi har lyckats förankra skräck även bland de mest passiva och sovande cellerna: era lata familjer!

Familjerna kommer att fråga efter hårdare kontroller och straffar, som naturligtvis kommer att riktas åt de fattiga och olyckliga. Främlingsfientliga politiker (som aldrig saknas i era parlament) kommer snabbt att vilja dra sitt strå till stacken också. Dessa politiker står på andra sidan av samma gunga och vet inte om att de är precis likadana som oss. Till exempel vill de att alla ska stanna kvar i sina länder – det vill vi också. De vill att alla länder ska bli fullt självständiga stater och få bestämma över allt mellan himmel och jord – det vill vi också. De vill ha en frontal attack mot invandrare – det vill vi också. De vill till och med att familjen ska bli samhällets kärna – och det vill vi också. Om vi kunde rösta i era länder skulle vi rösta på dem utan tvivel.

Har ni märkt att vi inte står bland alla självmordsbombande idioter? Det säger självt. Vi är de gamla männen som vill sprida vår guds ord i denna tid full av materialism.

Vi kan väl ändå inte spränga upp oss själva, för helvete! Vi är inga idioter!

Vår enda uppgift är att ta hand om organisationen av all terror medan ni tar hand om all propaganda. Det är helt normalt att era ledare babblar och säger att vi inte är en riktig stat. Det stämmer inte. Vi är det uppenbara beviset att för att bygga en stat måste man bara ha pengar – och hela Europa är vår kassako.

Vi ses snart!

Mvh

ISIS

Bli först att lämna en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng