Gå vidare till innehållet

Om bloggen

Om bloggenHerregud, en annan blogg. Men vafan är en blogg, faktiskt?

När allt började, stod berättarna i centrum, i medium, och åhörarna stod runtomkring i cirkel. Intresset blev efterhand så stort att man ordnade med speciella forum. Så föddes teatern, theatron (grekiska för skådeplats), som efterhand blev en kommunikationskanal. Då upptäckte vi att trycka böcker och tidningar, vi skapade alla ljud- och bildmedier, och avslutningsvis datorbaserade medier. Och bloggar.

Med bloggar, kom tyvärr bloggare.

De flesta är faktiskt perfekta idioter som har börjat skriva om deras patetiska liv och tror att världen kommer att bli intresserad och nyfiken på det. Tack, men nej tack.

Är jag en av dem?

Kanske, men jag är framför allt en jobbig jävel, så skiter jag i det. Ta itu med det!

Detta är en vanvördig, dålig och politiskt inkorrekt blogg som samlar många av mina synpunkter. Alla inlägg ska handla om vad som händer i vår stackars värld, utan att uppvisa någon kontinuitet. Jag vill dela mina tankar för att skapa splittring och misshälligheter i princip, men också för att få dig att tänka lite. Även om du bara sitter lugnt på tunnelbanan och lyssnar på skitdålig musik och tittar ständigt på din jävla mobil som en idiot, och vill göra ingenting.

Du är naturligtvis inte jättevälkommen med dina kommentarer och tankar, vilka jag kommer att granska exklusivt enligt min personliga smak. Jag vet att det är så odemokratiskt, men jag är ju en jobbig jävel, så vem bryr sig?

Ha det roligt med läsande, men inte för mycket.

Mvh

Din favorita jobbiga jävel

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng